Megbízható gumicsónak Ukrajnából

A Bark és Kolibri csónakok

gumicsónak Ukrajna

Kolibri gumicsónak, prémium kategória

Az ukrán hadszíntéren is bizonyítottak az Ukrajnában gyártott, jó minőségű, strapabíró és kiváló ár / érték arányú Bark és Kolibri gumicsónakok. A legjobb minőségű csónakokat nem csak halászat, horgászat, túrázás és vadászat alkalmával használhatja, motorral felszerelve nagyobb távolságok megtételére, utazásra is alkalmasak.

A magyar nyelvben megkülönböztetett csónaktípusok:

 • csónak – gerinccel rendelkező
 • ladik – lapos fenekű

Egyéb csónaktípusok: evezős csónak, motorcsónak.

A horgászatra és vadászatra gyakran használt csónaktípusok: fémcsónak, gumicsónak.

A fémből, alumíniumból készített vízi járművekhez képest a gumicsónak előnye, hogy összecsomagolt állapotban kis helyen is elfér, ezért bárhová könnyen elszállítható, az autó csomagtartójában, esetleg a hátizsákban.

Ukrajnai gumicsónak gyár

Gumicsónakok gyártása Ukrajnában

Az Ukrajnában népszerű csónaktípusok:

 • Bark
 • Kolibri

A Bark felfújhatós PVC gumicsónak típusai:

 • padló nélküli evezős
 • lamellás padlózatú, evezős
 • lamellás padlózatú, motoros
 • merev padlós, gerinces, motoros
 • R.I.B. rendszerű

A KOLIBRI csónakmárka gumicsónak típusai:

 • Evezős, felfújható gumicsónakok
 • Super Light
 • Standard
 • Profi
 • Motoros, felfújható gumicsónakok
 • Standard
 • Profi
 • R.I.B. rendszerű csónakok (Rigid Inflatable Boats) – Merev Felfújható Csónakok (Super Premium kategória)

Az Ukrajnában gyártott Bark és Kolibri gumicsónakokra a gyártó széleskörű garanciát vállal. A gyárak minden elfoglaltsághoz (horgászat, halászat, vadászat, sport) megfelelő felszereltséggel rendelkező és kiváló minőségű csónaktípust kínálnak.

Sátor, gumicsónak

Kényelmes, sátras csónak. Ideális vadászoknak és horgászok számára.

A Kolibri típus előnyös tulajdonságai között említhetjük a csónak megnövelt ballonméretét, mely nagyobb teherbíró képességet és jobb manőverezést biztosít. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező, strapabíró és stabil csónak a gyártási technológiának és a kiválasztott anyagoknak köszönhetően rendkívül könnyű és kedvező áron hozzáférhető.

A Bark csónakoknál kiemelkedő 36 hónap garanciát kap a vásárló, mely a megfelelő használat és karbantartás mellett örök életre is szólhat. A legújabb hajótípusnál bevezették a „csúszó üléseket”, mely rendszernek köszönhetően a lehető legkényelmesebb módon helyezhetőek el az ülőhelyek, és kényelmesen utazhatnak kicsik és nagyok egyaránt.

Tengeri üdüléshez is Bark vagy Kolibri!

A nyári kikapcsolódás egyik legkézenfekvőbb színhelye a tengerpart. Magyarországról könnyen megközelíthető autópályán a horvát tengerpart, de elérhető a bolgár, a román és az ukrán tenger is. Olcsó és kényelmes, ha személyautóval vágunk neki a nyári utazásnak. A tengeri kikapcsolódás hasznos kelléke lehet a könnyen szállítható, kisméretűre összecsomagolható gumicsónak, amely horgászáshoz és búvárkodáshoz is nélkülözhetetlen, de a tengeri csónakázás nyújthat igazán maradandó élményeket. A motorral is felszerelt Bark vagy Kolibri gumicsónakok segítségével a tenger olyan szegleteiben is megismerkedhet a vízi világgal, melyre egyébként nem lenne módja. Élje át, hogy milyen érzés saját csónakban ülve szelni a habokat.

A Bark és Kolibri gumicsónakok anyaga ellenáll az UV-sugárzásnak, tehát a hosszabb tengeri kirándulások sem árthatnak neki.

Bark csónak autó teszt

Szavatoltan strapabíró és biztonságos gumicsónakok.

Biztonságban minden vízen

A túrázás, sport, tengeri kirándulás, halászat vagy vadászat közben több tényező is szavatolja a csónakban utazók biztonságát. A kiváló minőségű és tartós anyagból készült csónak ellenáll nagyobb igénybevételnek is. A ballon sérülése esetén, a kamrás szerkezetnek köszönhetően a csónak nem süllyed el, biztonságban partot érhetünk.

Javasoljuk, hogy minden alkalommal használjon mentőmellényt, mert ez szavatolhatja Ön és utasainak biztonságát és nyugodt pihenését, szórakozását. A vízen történő vadászat alkalmával álcahálót és terepszínű ruházatot használva se felejtkezzen el a biztonságról. Kapható terepszínűre festett mentő mellény illetve a terepszínű köpeny alatt is viselheti azt. Hegyi és sziklás terepen ajánlatos bukósisakot is viselni a túrák vagy sportolás alkalmával.

A gumicsónakok mellett egyéb kiegészítőkkel is állunk az Önök rendelkezésére. Vásárolhatnak: horgonyt, puha ülést, csónaksátrat vadászathoz, halászathoz, gázfőzőt (némely modellhez ajándékként jár), terepszínű esőköpenyt, horgászbottartó állványt, nyugágyat és hord táskát is. Bármilyen kiegészítőre van szüksége, mi készségesen állunk az Ön rendelkezésére, hogy zavartalanul és nyugodtan tudja használni termékeinket a legjobb körülmények között. Hasznos kiegészítő lehet a puha ülőalkalmatosságként is funkcionáló nagyméretű szerszámos táska, melyben a szükséges szerszámok és alkatrészek mellett a fegyver tartozékai vagy a horgászfelszerelés is helyet kaphat.

Az általunk forgalmazott csónakokhoz mellékelünk javítókészletet, de van rá lehetőség, hogy külön is megvásárolják azt. A gumibetétek és a kiváló minőségű és erős ragasztó egy vízhatlan kényelmes tokban kapott helyet.

Kívánság szerint több csónakból álló csomagot is összeállítunk, lehetőség van különböző színek közül választani, ezzel kapcsolatban az egyes modellek oldalán talál információt.

A csónakokhoz a megfelelő számú evezőt mellékeljük, de szükség és kívánság szerint plusz evezőket is tudunk küldeni, ha hosszabb túrára készül vadabb vizeken, ahol előfordulhat, hogy megsérül az evező.
Continue reading

Megbízható gumicsónakot kizárólag Ukrajnából vásárolhat

Csónak Ukrajna egy személy

Vadászathoz egyszemélyes csónak az ideális

A Bark és Kolibri alap és prémium kategóriák

A gumicsónak kiválóan alkalmas horgászatra, vadászatra és kisebb túrák alkalmával. Ne felejtsük el, hogy a vízi járműveken való utazás, működtetésük veszélyes üzemnek minősül. Minden használat előtt alaposan át kell vizsgálni a gumicsónak szerkezetét és anyagát, hogy tárolás vagy szállítás közben nem sérült-e meg.

A folyókon és tavakon való közlekedésnél is érdemes mentőmellényben csónakba szállni. Hideg időben különösen veszélyes, ha a vízbe esünk, ezért téli túrák, vadászatok alkalmával is legyünk óvatosak a csónakos utazások alkalmával.

Vízre szállás a csónakkal

Már a vízre bocsátásnál nagyon körültekintően kell eljárnunk, mivel sokféle akadályba ütközhetünk. A mély iszap csak kellemetlenséget okozhat, de a törött üvegek és élesebb ágak akár tragédiát is, ha úszni nem tudó személyek is vannak a társaságunkban. Az ősz folyamán sok faág eshet a folyóba és a tóba, melyek nem látszanak a víz alatt. Ezeken fennakadva hamar véget érhet a vízi kaland, ezért a csónak vízre bocsátásának helyét úgy igyekezzünk kiválasztani, hogy ott a lehető legkevesebb akadály kerüljön az utunkba.

Continue reading